رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس از تلاش مجلس برای افزایش حمایت از سربازان در کنار افزایش حقوق سال آینده آنها خبر داد.

رایزنی مجلس و ستاد کل نیروهای مسلح برای افزایش حمایت از سربازان

علی بابایی کارنامی در گفت‌وگو با خبرنگار خانه‌ملت با اشاره به اهمیت و ضرورت حمایت از افرادی که در کف دفاع از کشور به عنوان سرباز حضور دارند، گفت: وظیفه ما در راستای حمایت از این قشر، مصوباتی است که بتواند اتفاق خوبی را رقم زده و از مشکلات معیشتی آنها بکاهد.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی در ادامه با اشاره به مصوبه مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۵ مبنی بر افزایش ۲۰ درصدی حقوق سربازان در سال آینده، اظهار داشت: مجلس با این مصوبه اتفاق خوبی را در راستای حمایت از سربازان این کشور انجام داد و اکنون نوبت دولت است که با تأمین اعتبارات لازم آن را محقق کند.

وی در ادامه با بیان اینکه مجلس برای حمایت از سربازان صرفا به افزایش حقوق بسنده نخواهد کرد، گفت: ما تلاش داریم امسال نیز همچون سنوات گذشته مصوبات حمایتی دیگری نیز از سربازان داشته باشیم و برنامه های دیگری نیز در دستور کار ما قرار دارد.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان سربازان را بازوان اصلی دفاع از خاک کشور دانست و افزود: مجلس تلاش دارد طی هماهنگی هایی که با ستاد کل نیروهای مسلح در حال انجام است، توافقاتی را رقم بزند که نتیجه آن حمایت بیشتر از سربازان باشد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار